Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Àvies i avis amb néts amb discapacitat, recull d'experiències per compartir i aprendre

Nexe Fundació, entitat federada a ECOM, han editat el Manual d'Orientació AVIS I ÀVIES AMB NÉTS AMB DISCAPACITAT. UN SUPORT FONAMENTAL PER A TOTA LA FAMÍLIA.

Ja fa uns anys que a Nexe Fundació mantenen una estreta relació amb els avis i àvies de l’entitat perquè consideren que si donen suport a la xarxa natural de la família, estan donant suport als pares i per tant, als infants amb discapacitat als que atenen. El Manual “AVIS I ÀVIES AMB NÉTS AMB DISCAPACITAT” és el resultat d’aquests anys de relació.

La voluntat d’aquest Manual és que sigui d’utilitat per a tots aquells avis i àvies que no pertanyen a l’entitat, que puguin sentir que la seva experiència pot ser compartida per molts d’altres. A més, el Manual vol servir com a reconeixement de la importància que tenen ells i elles dins de les famílies amb infants amb discapacitat.

Des de Nexe Fundació animen les entitats i serveis d’infants amb discapacitat que l’utilitzin i que el comparteixin.

D’on sorgeix el Manual

Des del 2011, a Nexe Fundació s’han anat trobant amb nombrosos avis i àvies que han compartit les seves preocupacions, inquietuds, il·lusions i alegries. L’any 2014, des del Centre de recursos de l’entitat van organitzar, amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social “la Caixa”, unes Jornades en què van voler destacar l’important paper que els avis i les àvies tenen a la família.

Gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i el MSSSI, han tingut l’oportunitat de recollir per escrit tot el que han après durant aquests anys.

El Manual “AVIS I ÀVIES AMB NÉTS AMB DISCAPACITAT” es pot trobar en suport físic a Nexe Fundació i en suport digital al seu web (l'enllaç a la banda superior dreta d'aquesta pàgina).


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat