Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

La Federació ECOM ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ortopèdia ELA amb la finalitat d’oferir descomptes especials en els seus productes i serveis a totes les entitats federades a ECOM i als seus socis

L’Ortopèdia ELA està vinculada a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls (entitat federada a ECOM), que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica. L’Ortopèdia ELA, que disposa de tot tipus de productes ortopèdics i d’un servei de professionals en Teràpia Ocupacional, té una finalitat social, ja que tots els beneficis econòmics que genera reinverteixen en els projecte de la Fundació. Amb la signatura d’aquest conveni, part d’aquests beneficis també reinvertiran en els projectes que porta a terme ECOM.

Aquest conveni, a més d’oferir descomptes a les entitats i als seus socis, fomenta la compra responsable i solidària de productes ortopèdics, els beneficis dels quals recauran tant en el comprador, com en la Fundació Miquel Valls, com en ECOM.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat