Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Presentació del Baròmetre de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

Dimarts 28 d’abril es presenta la primera edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, a l’elaboració del qual han participat entitats federades a ECOM.

El projecte d’elaborar un Baròmetre de l’ocupació del sector neix l’any 2014 amb la finalitat de conèixer de forma àgil, sistemàtica i periòdica l’estat de la situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones. Per assolir aquest objectiu, els últims mesos de l’any 2014 es van recollir dades de les entitats socials catalanes. Diverses entitats federades a ECOM van participar en l’elaboració del Baròmetre tot responent al qüestionari, que demanava dades de contacte; de l’organització; tipus de contractació; persones contractades; relacions laborals i estructura salarial i reptes de futur.

La presentació serà el 28 d’abril a partir de les 9.30h, a l'Auditori del Museu Marítim Barcelona (Avinguda de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona).

El Baròmetre és una iniciativa impulsada per La Confederació i la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.

Als enllaços de la banda dreta d’aquesta pàgina trobareu el programa de l’acte de presentació i el formulari d’inscripció.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat