Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Arrenca el cicle de projeccions de 'Vides Diverses' als Cinemes Girona

VIDES DIVERSES, EL DOCUMENTAL D'ECOM, ES POT VEURE AL CINEMA TOTS ELS DIMECRES DEL MES DE MAIG AMB ENTRADA D'APORTACIÓ VOLUNTÀRIA

El documental Vides Diverses, impulsat per ECOM, es pot veure des d'avui i tots els dimecres de maig als Cinemes Girona de Barcelona, a la sessió de les 20h.

L'entrada és una aportació voluntària.

Les projeccions del documental van seguides d’un col•loqui sobre la Diversitat entre el públic assistent. En cada sessió, modera i dinamitza el debat una persona externa a ECOM. Comptarem amb la participació de Víctor Saura, periodista membre de la Plataforma Ciutadana de l'Escola Inclusiva; Lina Barber, presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya; Raúl Martínez Corcuera, professor i investigador en comunicació i diversitat etnocultural del grup de Recerca LMI-Universitat de Vic; Rosa Galindo, directora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

SINOPSI

El documental “Vides Diverses” mostra la necessitat i capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Des de la defensa de la diversitat en la societat, ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres, i ens apel•la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

FITXA TÈCNICA

-Durada: 36 minuts.

-Realitza: Productora NewDivision.es

-Dinamitza el procés col•lectiu de creació: Càmeres i Acció.

-Impulsa ECOM, el moviment associatiu de la discapacitat física, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, dins el projecte per la difusió de la vida independent i la campanya VIDA INDEPENDENT #feselpas

PROJECCIÓ + COL•LOQUI

Aportació voluntària

Dimecres 6, 13, 20, 27 de maig

A les 20 hores

Cinemes Girona


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat