Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El I curs de Formació de Formadors en Assistència Personal continua amb la part presencial

Persones amb discapacitat adquiriran les habilitats necessàries per a ser promotors de la figura de l'assistent personal i professors especialitzats en aquesta matèria.

ECOM és una de les entitats que imparteix formació, i part dels usuaris del seu Servei d'Assistent Personal hi participaran com a alumnes, juntament amb persones de tot l'Estat Espanyol. ECOM ha estat present també en tot el procés d'organització, com a membre de PREDIF.

Entre el 18 i el 22 de maig, al Bosque de los Sueños, situat a Cubillos del Sil (Lleó), ha tingut lloc la part presencial del I Curs de Formació de Formadors en Assistència Personal, projecte posat en marxa gràcies al conveni signat per a la "Promoció, desenvolupament i consolidació de la figura de l'Assistent Personal a Espanya" per part de la Direcció general de l'IMSERSO, Fundació ONCE, la Federació Nacional ASPAYM i la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física, PREDIF. El projecte, que utilitza una metodologia semipresencial, també compta amb la participació de Fundació Vodafone Espanya com a responsable de la creació de la plataforma digital on es porta a terme la formació en línia.

En l'acció formativa, coordinada per PREDIF, participen professionals de l'àmbit de la discapacitat i l'assistència personal referents a nivell nacional i internacional, com ASPAYM Castella i Lleó, ASPAYM Madrid, l'Associació d'Assistents Personals d'Espanya, representants de l'OVI de Barcelona i de la Confederació ECOM. S'hi tracten temes com l'actualitat de l'assistència personal a Espanya, la legislació vigent al voltant d'aquest tema i els reptes i dificultats existents per al desenvolupament d'aquesta prestació social.

A través d'aquest curs les persones amb discapacitat adquiriran les habilitats necessàries per a treballar com a promotors de la figura de l'assistent personal i ser professors especialitzats en aquesta matèria, ja que són les millors coneixedores dels requisits que han de reunir els professionals que ofereixin un servei de assistència personal. A més, d'aquesta manera es fomenta la inclusió laboral.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat