Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La LLiga Reumatològica Catalana inicia el seu primer projecte de Vida Independent amb la col·laboració d'ECOM i Asendi, entre altres

La Lliga Reumatològica és una de les entitats federades en què ECOM va trobar complicitat per impulsar el projecte de Promoció de la Vida Independent i l’Autonomia Personal entre les persones amb discapacitat física que ja fa més d’un any que ECOM va posar en marxa i que inclou l’acompanyament a les entitats en el seu camí cap a nous models d’atenció centrada en la persona.

La Lliga Reumatològica està en aquest camí i ECOM li ha donat suport en l’organització del taller "VIVIM LA VIDA!: Com adaptar les coses del nostre entorn i la nostra vida quotidiana, per tenir més autonomia i seguir endavant amb el nostre projecte de vida?", juntament amb professionals de l'Hospital de Sant Pau, SIRIUS, ECOM i altres entitats, com ara Asendi, també entitat federada a ECOM.

Taller per aprendre mentre es comparteixen experiències

Al taller “Vivim la Vida!” participaran persones amb malalties reumàtiques i professionals, que compartiran “trucs” i eines, amb l’objectiu d’aprendre entre totes com tenir més autonomia i facilitar-se el dia a dia.

Es tractaran des de les activitats més bàsiques de la vida diària (com vestir-se, cuinar, moure's, gestionar els brots...), fins a tot allò que té a veure amb la sexualitat, la inclusió laboral i educativa, la maternitat/paternitat, el lleure i l'esport accessible per a tothom...

Amb tots els recursos que es vagin recollint a les sessions, s’aniran fent unes fitxes que serviran perquè més persones amb malalties reumàtiques puguin aprendre també com ser més autònomes i s'animin a compartir els seus trucs i les seves experiències.

El taller tindrà lloc d'octubre 2015 a maig 2016, amb una sessió cada últim dissabte de mes al matí a la seu de Barcelona de la Lliga Reumatològica catalana.

Si voleu més informació, descarregueu-vos el programa a l’enllaç que us indiquem en aquesta página o contacteu amb La Lliga Reumatològica Catalana a través del mail lalliga@lligareumatologica.org o el telèfon 93 207 77 78.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat