Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El documental d'ECOM, 'Vides Diverses', arriba a Lleida

El documental “Vides Diverses”, creat i protagonitzat per persones amb discapacitat que formen part de ECOM, es projectarà el dia 6 de novembre per primer cop a les terres de Lleida, a la Sala Jaume Magre (c/Bisbe Torres, 2) de la ciutat de Lleida.

Serà en una jornada organitzada pel Centre de Recursos per l’Autonomia Personal, la Prevenció de la Dependència i la Vida Independent, el CRAPVI, que és la suma dels serveis i recursos de entitats de la província de Lleida que treballen per al impuls de l’autonomia personal i la vida independent de les persones amb discapacitat/dependència física i/o necessitats de suport, i de la qual forma part ASPID, entitat federada a ECOM.

L'acte és obert a tothom, i només cal inscriure-s'hi enviant un correu electrònic a aspid@aspid.cat.

Està previst que comenci a les 17h amb una presentació a càrrec de la responsable de l’Àrea d’Autonomia i Vida Independent d’ECOM, Mª José Moya. Després de la projecció de "Vides Diverses" (36 minuts) i fins les 19h hi haurà una taula-col·loqui moderada per Xavier Pelegri, de la Universitat de Lleida i responsable del programa UDL x tothom amb la participació de diferents persones amb discapacitat que parlaran i reflexionaran sobre vida independent.

Vegeu el tràiler (https://youtu.be/Nl83-eI_PO0 . Teniu l'enllaç directe a la banda dreta d'aquesta pàgina)

Sinopsi

El documental “Vides Diverses” mostra la necessitat i capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Des de la defensa de la diversitat en la societat, ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres, i ens apel·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

"Vides Diverses", documental de ECOM, ha estat realitzat per la productora New Division i amb la col·laboració de l'associació Càmeres i Acció en el procés participatiu de creació.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat