Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

III Diumenge Inclusiu a Barcelona per divulgar l’esport adaptat

ECOM estarà present a la tercera edició del Diumenge Inclusiu, que se celebra als voltants de l’Arc de Triomf de Barcelona aquest diumenge, 8 de novembre.

Promoure la pràctica de l’esport entre les persones amb discapacitat en igualtat de condicions amb la resta de població, informar sobre les diferents modalitats esportives i sensibilitzar en l’esport adaptat i la viabilitat inclusiva són alguns dels objectius.

Aquesta nova jornada d’esport adaptat, compresa dins del projecte L’Esport Inclou que promou l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per les diverses federacions: Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals (FECPC); Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL); Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i deficients visuals (FCEC).

ECOM hi participarà tot donant suport a la dinamització de les activitats amb els seus voluntaris i voluntàries i també informarà sobre les activitats de sensibilització que ofereix a escoles, organitzacions, etc.

Entre les 9.30h i les 13.30h es podran practicar i/o contemplar diverses modalitats esportives. Concretament: Atletisme; Bàsquet; Ciclisme; Boccia; Esgrima; Futbol; Petanca; Eslàlom; Tennis; Hoquei; Quad-rugbi; Voleibol.

L’objectiu és que els i les participants coneguin les diferents especialitats esportives presentades i puguin practicar-les. A més, les activitats exhibides tindran totes un enfocament inclusiu, perquè persones amb discapacitats i persones sense puguin interactuar i realitzar el mateix esport.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat