Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Titelles diverses al Centre Cívic Riera Blanca de Barcelona

Aquest dimarts 1 de desembre, ECOM porta “Companys de Barri”, l’espectacle per a públic familiar, al Centre Civic Josep M. Trias i Peitx, dins del programa del Centre Cívic -popularment dit Riera Blanca- amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La sessió està programada per a les 19h i la durada aproximada es de 45-60minuts. (Cliqueu a l'enllaç que us indiquem a la dreta d'aquesta pàgina per veure'n els detalls).

“Companys del Barri” és un espectacle de titelles protagonitzat per tres noies i dos nois que viuen just aquí, al barri, i ens expliquen com es van conèixer, com es van fer amics i que van aprendre els uns dels altres. Al grup hi ha representada part de la diversitat que podem trobar a Catalunya. Els nostres amics estan disposats a parlar de les seves particularitats amb la naturalitat de qui se sap diferent a qualsevol altre, però també igual als altres. No és una paradoxa, tots som diferents, per la nostra biologia, la nostra història i els diferents entorns en que ens movem, però tots som part de la comunitat de persones, iguals en valor i dignitat, iguals en drets i en l’oportunitat d’accés a la felicitat i el benestar que la nostra comunitat sigui capaç de generar.

El projecte “Companys de Barri” d’informació i sensibilització a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, va néixer i s’està realitzant des del 2003 quan la Federació ECOM va desenvolupar-lo en el marc de l’Any Europeu de les persones amb discapacitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat