Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

Continuïtat del conveni del Grup Incorpora Barcelona

ECOM HA SIGNAT LA RENOVACIÓ DEL CONVENI PEL 2016 DEL GRUP INCORPORA BARCELONA DE LA FUNDACIÓ BANCÀRIA ‘LA CAIXA’

La signatura de la Renovació dels convenis pel 2016 del Grup Incorpora Barcelona de la Fundació Bancària “La Caixa” ha tingut lloc aquest dijous 4 de febrer, a la sala d’actes del Palau Macaya de Barcelona.

El programa Incorpora de l'Obra Social "La Caixa" d'intermediació laboral facilita la integració laboral a persones en risc d'exclusió social; combina les necessitats del teixit social i empresarial per assegurar l'èxit en la integració laboral.

La Fundació ECOM, que des del 2009 firma conveni en aquest Programa, compta ara amb tres punts Incorpora a la província de Barcelona, a les localitats de Molins de Rei, Mataró i Terrassa.

Durant l’any 2015, i gràcies a les aportacions del programa Incorpora de la Fundació Bancària “La Caixa”, ECOM va atendre 200 persones amb discapacitat, a les quals va capacitar per accedir al mercat laboral; va sensibilitzar i mitjançar amb 183 empreses i va aconseguir 127 contractes.

En l’acte celebrat per a l’ocasió de la signatura de l’acord (a la fotografia, el President d’ECOM, Antonio Guillén, en el moment de la firma) també va tenir lloc una ponència a càrrec de Jaume Farré, subdirector de l’àrea d’integració social de la Fundación “la Caixa”, en la qual es van exposar els resultats del grup Incorpora Barcelona durant el 2014.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat