Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Activitats de sensibilització i propostes culturals d’ECOM al Festival de la Diversitat del Consell de Joventut de Barcelona (CJB)

L’exposició fotogràfica d’ECOM, Vides Diverses, així com el documental que du el mateix nom, s’instal·laran a l’Espai Jove la Fontana el dia 9 d’abril, en ocasió del Festival de la Diversitat, i s’hi podran veure fins el dia 20 d’abril.

L’exposició fotogràfica, així com el documental ‘Vides Diverses’, són dues propostes culturals d’ECOM que emfatitzen la importància de la diversitat com a valor social i mostren la capacitat i necessitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física.

La mostra de fotografies estarà instal·lada en un espai de pas a l’ascensor de l’Espai Jove La Fontana i el documental es projectarà cada dia a les 18.30 i a les 19.30 a l’espai de treball del centre.

9 d’abril: tarda amb activitats per sensibilitzar-se i gaudir

ECOM estarà present, un any més al Festival de la Diversitat, esdeveniment organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona que acosta la diversitat funcional als infants i joves de la Ciutat. L’objectiu és sensibilitzar sobre aquesta temàtica amb dinàmiques i activitats vivencials, així com visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

ECOM, com a entitat especialitzada en l’àmbit de la discapacitat física, com en d’altres edicions, oferirà diverses activitats de sensibilització, com ara un circuit en cadira de rodes o l’activitat ‘Mira com pinto’. A més, altres entitats oferiran també, al llarg de tota la tarda del dissabte 9 d’abril, activitats i tallers per a infants i joves d’entre 6 i 18 anys.

La jornada finalitzarà amb música en viu, a partir de les 22 hores, a l’Auditori de l’Espai Jove La Fontana. Els grups que tocaran estan per confirmar.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat