Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM comparteix el seu coneixement i experiència amb entitats i el sector

Asprodes Feaps Salamanca ha visitat ECOM per conèixer l’entitat i sobretot conèixer com es gestiona des d’ECOM el servei d’Assistència Personal.

Asprodes FEAPS Salamanca tenen un projecte de vida independent en l’àmbit rural per a persones amb discapacitat i s’estan introduïnt en aquest servei; estan introduint la figura d’AP a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. Asprodes ha rebut el premi innovació de la Fundació la Caixa.

A la comunitat de Castilla i Lleó està prenent força i s’està impulsant el tema de l’Assistència Personal. ECOM, des de l’àrea de Vida Independent, està participant en diverses jornades que s’han celebrat a Valladolid, on està aportant els coneixements i experiència adquirits en els anys que fa que ECOM gestiona el Servei d’Assistent Personal.

En aquest sentit, la propera ocasió en què ECOM exposarà el seu model de gestió serà a Valladolid el dia 26 d'abril, a la jornada "L'assistència personal: la gestió del servei", organitzada per PREDIF, a la qual assistirà Jason Galarraga, coordinador del Servei d'Assistència Personal de Barcelona.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat