Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

ECOM col·labora en un projecte de turisme accessible a Barcelona

ECOM i PREDIF –Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física- estan col·laborant amb l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i Barcelona Turisme per la posta en marxa del Projecte “Pla Estratègic de Turisme Accessible a Barcelona”.

El projecte inclou un Diagnòstic de l'accessibilitat de l'oferta turística de la ciutat, que consisteix en l'anàlisi “in situ” de l'accessibilitat de 400 recursos turístics de Barcelona de diferents tipologies: allotjaments, restaurants, oficines de turisme, monuments, espais de congressos, espais lúdics i instal·lacions esportives, etc.

En les setmanes inicials d’implementació del projecte s’ha realitzat una formació per fer aquest diagnòstic, en la qual han participat 15 persones i s’han impartit continguts relatius a la discapacitat en general, l’accessibilitat i el turisme.

El resultat, que es veurà a finals del 2016, preveu posar a l’abast de la persona turista amb discapacitat tota la informació recollida a través d’una APP i dels webs dels ens que hi participen.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat