Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El SIL Barcelona d'ECOM facilita a sis persones l'accés al projecte Connecta C@pacitats

Fundació ECOM participa en el projecte Connecta C@pacitats d’accessibilitat tecnològica adreçat a persones amb diversitat funcional.

Sis persones derivades des del Servei d’Inserció Laboral (SIL) de Barcelona d’ECOM es formaran en TICs mitjançant el projecte Connecta C@pacitats que ha impulsat l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona i la xarxa XIB (a la qual pertany Fundació ECOM).

Es tracta d’una proposta que té com a objectiu principal millorar les competències informàtiques i facilitar l’accés a les xarxes socials i laborals de persones amb diversitat funcional. A més, també fomenta la inclusió dels participants en els espais públics i culturals de la ciutat, com ara les Biblioteques de Barcelona.

Des del 17 de maig i durant els propers mesos, 60 persones realitzaran tallers a tres biblioteques que disposen del programa d’accessibilitat a les tecnologies per a persones amb diversitat funcional: la de Nou Barris, la Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte i la Poblenou-Manuel Arranz.

En aquests grups formatius participen persones de totes les entitats (es va limitar a un màxim 8 persones per entitat), independentment del tipus de discapacitat que tinguin reconeguda.

Fundació Ecom, a través del SIL de Barcelona, és una de les 8 entitats que integra la Xarxa XIB -per a la inserció laboral de persones amb discapacitat al mercat ordinari de treball-, des de la qual s'han impulsat aquestes formacions en Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les biblioteques. Barcelona Activa també ha donat suport al projecte amb la contractació del personal docent a través d'un pla d'ocupació municipal.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat