Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

L’entitat federada AVAN nomena nova gerent

Lídia Gil, fins ara responsable de relacions institucionals, captació de fons i voluntariat, va ser nomenada gerent pel Patronat i la Junta de l’entitat el passat 20 de juny.

La nova gerent al capdavant de l’equip professional, que en l’àmbit acadèmic té estudis de relacions públiques, protocol i relacions institucionals, obre un nou període de consolidació de l’AVAN al Vallès, amb les seus de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Castellar del Vallès com a centres de referència en la rehabilitació neurològica.

Un dels principals objectius de Gil és el d’incrementar les relacions institucionals, per afavorir nous acords de col·laboració que permetin donar continuïtat a la missió de l’AVAN, potenciar la innovació, la qualitat i la recerca, així com la millora continua que faci l’AVAN sostenible econòmicament per generar més impacte social.

L’any 2016 coincideix amb la celebració dels 23 anys d’història i l’AVAN continua donant suport a les persones afectades per demències, pàrkinson, esclerosi múltiple, alzheimer, ictus i moltes altres malalties d’origen neurològic i també als seus familiars. L’any 2015 es van atendre 893 persones en les diverses seus, amb un equip tècnic format per 49 professionals i un equip de més de 350 voluntaris.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat