Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM dóna a conèixer la seva tasca en un congrés nacional d'Ergonomia

ECOM participem al 10º Congreso Nacional Ergonomía y Psicosociología que se celebra a Avilés (Asturias) entre el 13 i el 15 d’aquest mes d’octubre.

Montserrat García, referent d’accessibilitat d'ECOM, es una de les persones que formen la taula rodona sobre accessibilitat als sistemes públics de transport el dissabte, 15 d'octubre.

Aquesta participació suposa per a ECOM l'oportunitat, molt poc habitual per a una entitat social del món de la discapacitat, de presentar al col·lectiu professional relacionat amb l'ergonomia els conceptes d'accessibilitat al transport públic i de la diversitat de l'usuari.

Així mateix, significa la possibilitat de compartir l'espai amb grans operadors del transport, amb els quals ECOM -junt amb altres entitats i persones- treballem des de fa temps qüestions relacionades amb l'accés de les persones amb discapacitat física o amb mobilitat reduïda al transport públic.

Durant els dies que dura el Congrés, ECOM podrem donar a conèixer la nostra tasca, així com conscienciar sobre la diversitat social que també influeix en les qüestions que s'hi tractaran.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat