Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

La Fundació ECOM recull el reconeixement de la CECOT com a entitat integradora en la ‘Nit de l’empresari’

Ahir a la nit, en el marc de la ‘Nit de l’empresari’, que va tenir lloc a l’auditori de Barcelona amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la Fundació ECOM va recollir el Reconeixement CECOT 2016 al Progrés Empresarial en la categoria d’Entitat Integradora, que li ha atorgat aquesta associació empresarial. Van recollir el premi Antonio Guillén i Marta Obdulia, president i gerent d’ECOM, respectivament.

Aquests guardons que atorga l’associació empresarial CECOT, i que enguany arriben a la vint-i-dos edició, reconeixen públicament a persones, empreses i organitzacions que durant l’any han destacat i s’han distingit a l’entorn del món econòmic i/o empresarial. En el cas de la Fundació ECOM, aquest guardó reconeix la trajectòria de més de vint anys de la nostra entitat en l’àmbit de la inserció laboral de col•lectius en risc d’exclusió social, concretament en el nostre cas, de persones amb discapacitat física.

La Fundació ECOM presta serveis d’integració laboral des de 1992 i actualment compta amb set punts d’actuació a: Barcelona ciutat, Sant Adrià del Besòs, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Terrassa i Tarragona.

El 2016, 467 persones amb discapacitat van aconseguir un contracte laboral a través dels SIL de la Fundació ECOM, 247 a l’empresa ordinària i 220 en empresa protegida. Així mateix, ECOM va establir contacte amb 477 empreses, amb l’objectiu de sensibilitzar-les i acompanyar-les en els processos de contractació.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat