Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

Jocs i activitats a Sant Boi pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

ECOM PORTA AL MUNICIPI ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ OBERTES A TOTHOM

En el marc del conveni de col·laboració que ECOM i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat renoven cada any des de fa temps, ECOM aporta diverses activitats de Sensibilització a la jornada que celebren al municipi amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat.

Així, el dissabte, dia 3 de desembre, entre les 10h i les 13.30h, juntament amb altres entitats i associacions representatives del sector, ECOM estarem a la Plaça de Catalunya de Sant Boi i dinamitzarem el Joc de la diversitat, format per diverses activitats o proves: el Joc sobre rodes, el Mira com pinto! i el Mira com menjo! Totes elles propostes divertides i entretingudes que tenen l’objectiu de sensibilitzar els i les participants vers la discapacitat i, sobretot, la diversitat social.

Tot posant-se en el lloc de l’altre, infants, joves i menys joves poden comprendre les dificultats i traves amb què es troben les persones amb discapacitat i per tant eliminar prejudicis i barreres mentals. D’aquesta manera, des d’ECOM es proposa que tothom podem contribuir a fer més fàcil la vida d’aquestes persones.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat