Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

Nova participació d’ECOM en un esdeveniment sobre rehabilitació arquitectònica, aquest cop a Mataró

ECOM acosta els valors de l’accessibilitat a la ciutadania en un acte organitzat per la delegació del Maresme del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i l'Ajuntament de Mataró.

Així continua la col·laboració entre ECOM i el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), iniciada el mes d’octubre, quan ECOM va participar en la tercera edició de la Fira Rehabilita a Barcelona.

En aquesta ocasió, el circuit per recórrer en cadira de rodes, adreçat a totes les edats, es podrà fer divendres i dissabte, 16 i 17 de desembre, al matí o a la tarda, al davant de la delegació del CAATEEB a Mataró. A través de l'experiència viscuda, els i les participants descobreixen les barreres amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda i quins són els criteris bàsics per tenir un habitatge accessible.

Des ECOM considerem molt positiva la col·laboració en esdeveniments com aquest i l’interès del CAATEEB pel col·lectiu que representem, ja que suposa un acostament de dos mons, el de la discapacitat i el de la rehabilitació, amb molts interessos comuns però fins al present molt allunyats, i fa pensar en noves possibilitats cap a la consideració del disseny universal en l'habitatge.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat