Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM participarà al I Congrés Internacional d’Assistència Personal, que organitza PREDIF

Els propers 27 i 28 de juny, la Feria de Valladolid acollirà el I Congrés Internacional d’Assistència Personal, que organitza la Plataforma Estatal de Discapacidad Física (PREDIF), de la qual forma part ECOM, i en l’organització del qual hem participat. A més de amb presència institucional, ECOM participarà en el congrés amb la participació de Maria José Moya, responsable de l’àrea d’Autonomia Personal i Vida Independent, a una de les taules rodones explicant el nostre model de gestió del servei d’assistència personal.

L’objectiu d’aquest congrés és promocionar la figura de l’assistent personal i la filosofia del model de vida independent entre persones en situació de dependència, familiars, professionals dels serveis socials, entitats del Tercer Sector, i persones en situació de desocupació, que poden ser possibles assistents personals.

Si voleu saber més sobre aquest congrés, s’ha creat una pàgina web específica on trobeu tota la informació. En lateral dret d’aquesta pàgina, sota la imatge trobeu l’enllaç al web.

Les inscripcions al congrés estan tancades ja perquè s’ha superat l’aforament. Tot i així, podeu apuntar-vos a una llista d’espera.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat