Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM s’integra a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

ECOM, que fa 25 anys que ofereix el Servei d’Integració Laboral al Baix Llobregat (des de la seva seu a Molins de Rei), s’ha integrat recentment a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat amb la voluntat de col•laborar i sumar capacitats en l’àmbit de l’ocupació i l’economia social.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, un servei present a tot Catalunya per impulsar l’economia social i solidària.

Sumant les capacitats de tota la comarca, de les administracions públiques i de les entitats, l’Ateneu actua per generar ocupació de qualitat i fomentar la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores. Els seus objectius són: impulsar la creació d’empreses d’economia social i cooperativa, i consolidar les existents; enfortir la xarxa de l’economia social i fomentar els projectes de col•laboració conjunta entre entitats; oferir formació regular a persones, entitats i institucions sobre l’economia cooperativa, social i solidària; permetre la continuïtat de negocis i de l’activitat empresarial aprofitant el bagatge de les persones treballadores; i fomentar i promocionar els valors de l’economia social.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat