Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM participa al FITI de Santa Coloma de Gramenet

L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA I EL DOCUMENTAL 'VIDES DIVERSES' FORMEN PART DEL PROGRAMA DE LA 10ª EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE INTEGRATIU, FITI.

MONTSE GARCIA, RESPONSABLE D'ACCESSIBILITAT DE L'ENTITAT, TAMBÉ PARTICIPARÀ A UNA TAULA RODONA DEL FESTIVAL.

Les dues propostes culturals d'ECOM es podran gaudir dins el marc del Festival FITI que enguany arriba a la desena edició a la ciutat Colomenca: El documental 'Vides Diverses' es projectarà divendres, 10 de novembre, a les 18:30h a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, i Maria José Moya, responsable de l'àrea de Vida Independent, i Fernando Sánchez, protagonista, dinamitzaran el col·loqui posterior.

També, des del 6 fins al 22 de novembre, l'exposició fotogràfica 'Vides Diverses' es podrà visitar al Centre Cívic Riu de Santa Coloma de Gramenet -centre molt proper al Teatre Sagarra on tindran lloc la major part d'activitats del Festival-.

‘Vides Diverses’ són les propostes amb les quals ECOM, el moviment associatiu de persones amb discapacitat física, celebra la diversitat social a través dels testimonis de persones amb discapacitat física amb experiència en vida independent. A més, tant el documental com les fotografies ens recorden que totes les persones tenim la necessitat i la capacitat d’emancipar-nos i poder decidir sobre la nostra vida.

D'altra banda, a més a més, Montserrat García, responsable d'accessibilitat d'ECOM i referent de la Federació al Consell d'Associacions de Barcelona, participa al FITI en representació d'ECOM el dissabte, 11 de novembre, a les 18h al Teatre Sagarra, com a ponent en la taula rodona “L’art en la discapacitat i la discapacitat en l’art, reptes i perspectives”.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat