Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

ECOM ofereix formació sobre Fons Europeus i gestió de subvencions a les entitats federades

REPRESENTANTS DE LES ENTITATS FEDERADES A ECOM VAN FORMAR-SE AL DESEMBRE SOBRE LES OPORTUNITATS DELS FONS EUROPEUS I LA GESTIÓ DE LES SUBVENCIONS PER OPTIMITZAR LES SEVES ACTUACIONS PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Per respondre a les necessitats de les entitats federades a ECOM, la Federació va organitzar dues activitats formatives al mes de desembre.

La primera va tenir lloc el dia 13/12, amb el títol d’ “Introducció als Fons Europeus“, i va ser conduïda per Conxita Font i Escuder, responsable de fons europeus de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, de la Generalitat de Catalunya. L'experta va exposar els diferents programes de finançament europeu, va destacar els fons que més s’adeqüen a les necessitats i formes d’actuació de les entitats i va explicar els passos generals per participar en aquestes convocatòries.

La segona sessió, el dia 18/12, va versar sobre com dur a terme una gestió eficaç de subvencions. Durant l’activitat es van compartir coneixements pràctics i eines específiques per millorar la gestió i seguiment de subvencions que reben les entitats. En aquesta ocasió, la sessió va estar dirigida per Jean-François Guillemet, de la consultora Coopdemà.

Ambdues activitats van ser possibles gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

ECOM continuarà duent a terme noves accions que responguin a les necessitats formatives de les entitats federades durant l’any 2018.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat