Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

Nova data pel taller de germans: dissabte, 20 de gener, al matí

DES D'ECOM ORGANITZEM UN TALLER AMB NENS I NENES, O NOIS I NOIES, ENTRE 6 I 18 ANYS, QUE TINGUIN UN GERMÀ O GERMANA AMB DISCAPACITAT. PROPOSAT AL DESEMBRE, S'HA TRASLLADAT A UN DISSABTE DEL MES DE GENER PER FACILITAR L'ASSISTÈNCIA A MÉS FAMÍLIES

Ser germà o germana d’una persona amb discapacitat té coses bones i d'altres que no ho són tant. És una experiència única i personal, que varia al llarg del temps. ECOM organitzem aquest taller per oferir als germans i germanes un espai de trobada, en el qual puguin compartir experiències, on puguin expressar obertament el que senten, tot adonant-se que no són els únics que tenen un germà diferent. A més, si ho volen, podran fer les preguntes que tinguin i saber més de la discapacitat.

En la darrera mitja hora del taller també hi haurà un espai per als pares i les mares, als quals es farà una devolució. S’escoltaran les inquietuds que tinguin i se'ls explicarà què s’ha fet, què ha passat durant la sessió.

Dinamitzarà el taller Marta Piña, treballadora social, amb experiència en grups de pares, avis i germans a Nexe Fundació (entitat federada).

Dia: 20/01/2018

Hora: 09.30h a 14.30h

Lloc: ECOM (c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral.1ª. Barcelona)

L'assistència és gratuïta. Es prega confirmar l’assistència al correu electrònic acciosocial@ecom.cat, tot indicant el nom i l'edat del germà o la germana que assistirà al taller per ajudar a planificar millor la sessió.

ECOM organitza aquest taller en el marc dels projectes finançats pel Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad a través de la convocatòria de subvencions de l'IRPF.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat