Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

Renovada, un any més, la continuïtat d'ECOM al Programa Incorpora a Barcelona

EL PRESIDENT D'ECOM FIRMA LA RENOVACIÓ DEL CONVENI DEL PROGRAMA INCORPORA A BARCELONA PER CONTINUAR TREBALLANT EN LA INCLUSIÓ LABORAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA A LA PROVÍNCIA

Aquest divendres, 12 de gener, ECOM ha renovat la seva participació al programa Incorpora de la Fundació Bancària La Caixa, en un acte de signatura conjunta de totes les entitats que hi col·laboren.

El programa Incorpora de l'Obra Social "La Caixa" d'intermediació laboral facilita la integració laboral a persones en risc d'exclusió social; combina les necessitats del teixit social i empresarial per assegurar l'èxit en la integració laboral.

La Fundació ECOM, que des del 2009 firma conveni en aquest Programa, compta amb tres punts Incorpora a la província de Barcelona, a les localitats de Molins de Rei, Mataró i Terrassa.

Durant l’any 2017, i gràcies a les aportacions del programa Incorpora de la Fundació Bancària “La Caixa”, ECOM va atendre 218 persones amb discapacitat física, a les quals va capacitar per accedir al mercat laboral; va sensibilitzar i mitjançar amb 318 empreses i va aconseguir 175 contractes.

A la fotografia, el President d’ECOM, Antonio Guillén, en el moment de la firma.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat