Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

Continua la col·laboració d'ECOM al Grup Incorpora de Tarragona

ECOM RENOVA EL CONVENI DEL PROGRAMA INCORPORA A TARRAGONA PER CONTINUAR TREBALLANT EN LA INCLUSIÓ LABORAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA A LA PROVÍNCIA

El divendres, 26 de gener, ECOM ha firmat la continuïtat de la col·laboració amb la Fundació Bancària “La Caixa”, juntament amb deu entitats més que conformen el Grup Incorpora Tarragona.

El programa Incorpora ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat. En el cas d’ECOM, de persones amb discapacitat física.

L’objectiu del programa Incorpora és construir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral, contribueix a crear un clima d’entesa i col·laboració entre ambdues que redundi en oportunitats per a les persones.

La Fundació ECOM, que des del 2010 firma conveni en aquest Programa, compta amb un punt Incorpora a la província de Tarragona, ubicat a la plaça Imperial Tarraco nº 1 de Tarragona.

Durant l’any 2017, i gràcies a les aportacions del programa Incorpora de la Fundació Bancària “La Caixa”, ECOM va atendre 131 persones amb discapacitat física, a les quals va capacitar per accedir al mercat laboral; va sensibilitzar i intermediar amb 156 empreses i va aconseguir 71 contractes.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat