Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM col·labora amb PREDIF formant a assistents personals a Jerez de la Frontera

El proper 11 d’abril, la responsable de l’àrea d’Autonomia Personal i Vida Independent d’ECOM, Maria José Moya, impartirà un dels mòduls formatius de la formació que PREDIF (Plataforma Representativa de la Discapacitat Física), de la que ECOM formem part, ha estat impartint a Jerez de la Frontera (Cadis), des del 14 de març i que finalitza el proper 18 d’abril, sobre el perfil professional d’assistent personal.

Aquesta formació anava adreçada a persones en situació de vulnerabilitat social i/o en situació de desocupació interessada en adquirir formació que els possibiliti una inserció laboral com a assistents personals.

La formació ha comptat amb 5 mòduls formatius (amb un total de 50 hores semipresencials), que han inclòs les següents temàtiques: Fundamentos de Vida Independiente. Proyecto de vida; Aspectos legales, éticos y jurídicos de la asistencia personal; La figura del Asistente Personal; Introducción a productos de apoyo y herramientas para la prevención; La interacción social. Habilidades sociales y comunicación. La empatía; Relación profesional y confidencialidad; i Primeros auxilios.

Maria José Moya, ha impartirà el dia 11 d’abril el mòdul 4, centrat en les Habilitats socials i comunicació. La empatía; i la Relació profesional i confidencialitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat