Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM i PREDIF col·laborem amb l’Ajuntament de Barcelona en la formació que oferirà el mes de maig per promoure el turisme accessible a la ciutat

Amb la voluntat de fomentar el turisme accessible a la ciutat de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració d’ECOM, PREDIF, Barcelona Turisme i els Hotels Catalonia Resorts, oferirà els propers 7 i 8 de maig una formació adreçada als diferents agents turístics que porta per títol “Turisme accessible i atenció al client amb discapacitat i altres necessitats diverses”. Aquesta acció formativa compta amb el suport de la Fundación Vodafone España.

L’objectiu del curs, que està adreçat principalment a professionals del sector turístic, administracions públiques i empreses turístiques locals, és promoure una millora en l’atenció que s’ofereix a les persones amb discapacitat en les establiments i destinacions turístiques, així com oferir eines per a autodiagnosticar l’accessibilitat dels establiments turístics, gestionar el seu manteniment i posar en marxa actuacions de millora.

Els docents d’aquesta formació són les principals entitats de referència de l’àmbit de la discapacitat a Catalunya (ECOM, ACAPPS, FESOCA, ONCE, DINCAT i FSMCAT), a més de PREDIF (Plataforma Estatal Representativa de Personas con Discapacidad Física), aliat estratègic d’ECOM (la Confederació ECOM Catalunya en som entitat membre), que és especialista en turisme accessible.

A través de l’enllaç que trobeu sota la imatge d’aquesta notícia podeu accedir al programa del curs així com al formulari d’inscripció.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat