Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Fundació Isidre Esteve i Activa’t, dues noves incorporacions a la Federació ECOM

A la passada Junta Directiva de la Federació ECOM es van donar d’alta provisional dues noves entitats: la Fundació Isidre Esteve i Activa’t. Segons els estatuts de la federació, totes les noves incorporacions han de passar un període d’alta provisional abans de passar a formar part definitivament de la Federació ECOM i esdevenir sòcies de ple dret; per tal que hi pugui haver un període de coneixement i confiança mútua abans de formalitzar-ne la incorporació definitiva.

La Fundació Isidre Esteve, impulsada pel mateix Isidre Esteve (reconegut esportista del món del motor, que va adquirir una discapacitat en l’exercici de la seva pràctica esportiva), és una entitat que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda, sense oblidar la vinculació de l’Isidre Esteve amb el món de l’esport.

La voluntat de la Fundació Isidre Esteve és recolzar i impulsar projectes que tinguin com a objectiu: millorar la mobilitat de les persones amb alguna discapacitat física o mobilitat reduïda i normalitzar al màxim el seu dia a dia; utilitzar l’esport com a eina de motivació i superació; contagiar l’optimisme i l’esperit de superació de l’Isidre Esteve a persones amb lesió medul•lar i altres col•lectius amb situacions complicades; contribuir a la investigació mèdica entorn a la lesió medul•lar; i promoure la participació de persones amb discapacitats físiques en esdeveniments esportius.

Per la seva banda, Activa’t és una entitat sense ànim de lucre dedicada a gestionar i organitzar serveis d'oci, lleure i esport adaptat per a tots aquells usuaris que vulguin conèixer i experimentar l'activitat física practicada per persones amb discapacitat. Els seus dos eixos d’intervenció són l’oferta d’activitats d’esport, oci i lleure per a persones amb discapacitat; i la realització de d’activitats de conscienciació i sensibilització amb la discapacitat a través de l’oci i l’esport adaptat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat