Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Aquest diumenge, ECOM participarà de nou a La Tamborinada

Aquest diumenge, 2 de juny ECOM serem presents un any més a La Tamborinada, la gran festa popular que organitza, des de fa més de 40 anys, la Fundació La Roda, i que ofereix actuacions musicals, màgia, gegants i altres espectacles al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Enguany serem al Passeig dels Til•lers amb les nostres activitats de sensibilització vers la discapacitat. L’horari de La Tamborinada és d’11 a 19 hores.

‘Mira com pinto’ és l’activitat que oferirem a les famílies que s’apropin a La Tamborinada, una activitat que convida a les persones participants a pintar d’una manera diferent, posant-se en el lloc d’una persona que no pot fer servir les seves extremitats superiors, i havent de pintar, no fent-se ús de les mans, sinó cercant altres maneres alternatives: amb la boca, amb els peus... Així és com ho fan les persones que tenen alguna discapacitat que els dificulta l’ús dels braços i/o les mans, o aquelles que han hagut de ser amputades. L’objectiu d’ECOM és sensibilitzar el públic assistent vers la discapacitat posant-se en la pell d’aquestes.

Per al desenvolupament d’aquesta activitat, ECOM comptarem amb la participació de persones voluntàries que donaran suport a la dinamització de les activitats.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat