Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Vota pel nostre projecte Voluntariat sense barreres a la convocatòria de Cinfa

AQUEST PROJECTE OPTA A UNA DE LES DONACIONS DE 5.000 EUROS QUE CINFA ENTREGARÀ A 50 PROJECTES SOCIALS EN MOTIU DEL SEU 50È ANIVERSARI. ELS PROJECTES GUANYADORS ES TRIEN PER VOTACIÓ POPULAR

El laboratori farmacèutic Cinfa, amb motiu del seu 50è aniversari, entregarà 50 donacions de 5.000 euros a 50 projectes dirigits a millorar la qualitat de vida dels pacients i el seus familiars. ECOM som un dels 600 projectes de tota Espanya que s’han presentat a aquesta convocatòria. Ho hem fet amb el projecte “Voluntariat sense barreres”. Els 50 projectes que rebran el donatiu de Cinfa seran aquells que més vots obtinguin en la votació popular que avui s’obra i que restarà oberta fins el 30 de setembre.

El nostre projecte té un doble objectiu, d’una banda, promoure el voluntariat en la nostra organització, i de l’altra, conscienciar la societat sobre la riquesa de la diversitat i el dret a la igualtat d’oportunitats per a tothom. La singularitat del projecte és que pretén promoure el voluntariat entre les pròpies persones amb discapacitat, per tal que siguin elles mateixes les qui, fent-se voluntàries d’ECOM, puguin dinamitzar els tallers de sensibilització que fem adreçats a la ciutadania amb l’objectiu de contribuir a eliminar les barreres psicosocials que dificulten la plena inclusió social de les persones amb discapacitat física. D’aquesta manera, a més de fer créixer el nostre equip de voluntariat, estem promovent també l’empoderament de les pròpies persones amb discapacitat i la seva participació com agents actius de canvi. El “Voluntariat sense barreres” promou la sensibilització vers la discapacitat “en primera persona” i des de la “pròpia experiència vital”.

A sota de la imatge d’aquesta notícia trobeu l’enllaç per votar el nostre projecte “Voluntariat sense barreres”.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat