Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM serem al Festival de la Diversitat per conscienciar vers la discapacitat física

HI FAREM UN TALLER I UN JOC DIRIGITS A INFANTS I JOVES D’ENTRE 6 I 18 ANYS

ECOM participarem un any més, el dissabte dia 23 de novembre, al Festival de la Diversitat a través d’un taller i un joc que dinamitzaran els voluntaris de l’associació. Amb aquestes activitats, ECOM pretén sensibilitzar sobre la realitat de les persones amb discapacitat.

El Festival Diversitat, que se celebrarà a l’Espai Jove La Fontana, és un esdeveniment que pretén treballar el respecte cap a les diversitats amb infants i joves de la ciutat. L’objectiu és sensibilitzar vers aquesta temàtica amb dinàmiques, jocs i activitats vivencials, i visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquests àmbits.

Per aconseguir aquests objectius, el Grup de Treball de Diversitat Funcional del Consell de la Joventut de Barcelona organitza una sèrie d’activitats i tallers adreçats a grups d’infants i joves d’entre 6 i 18 anys, procedents d’entitats juvenils i que, per tant, participen de la jornada acompanyats per persones educadores de la mateixa entitat.

ECOM, que forma part del Consell de Joventut de Barcelona, oferirà el taller experimental «Posa’t al meu lloc», en què els participants podran comprovar com és sortir al carrer sent una persona amb discapacitat visual o anant amb cadira de rodes. En aquest taller també es farà una introducció de les barreres arquitectòniques i del seu significat.

Es tracta d’una oportunitat perquè infants i joves aprenguin sobre la diversitat de la mà de persones que la viuen diàriament, adquirint nous conceptes, coneixement teòric i punts de vista que enriqueixin la seva actitud cap a la diversitat de la societat.

Pel que fa al joc que organitzarem, «Mira com pinto!», consistirà a donar a conèixer la realitat de les persones que conviuen amb una discapacitat a través d’un dibuix amb la boca o els peus. A diferència del taller, aquest serà un espai lúdic on la diversitat s’experimenta a través de la diversió i l’oci, però sense restar valor pedagògic i cultivant el respecte cap a la diversitat.

El Festival comptarà amb diverses activitats adreçades a infants i joves de 6 a 18 anys, de 30 minuts de durada, que es distribuiran per a cada franja d’edat segons el públic a qui van dirigides, i totes elles de participació gratuïta. Per poder participar de les activitats, cal que us apunteu a través del web abans del divendres, 8 de novembre.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat