Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

ECOM obté 40.000 euros a través de la convocatòria del 0,7% de l’IRPF 2019 del tram estatal

En la convocatòria estatal del 0,7% de l’IRPF 2019, ECOM ha obtingut per a les seves entitats federades un total de 14.000€ per dos programes de sensibilització i 26.000€ per a un projecte d’apoderament de les entitats federades.

Enguany s’han presentat un total de 11 projectes, dels quals 9 han rebut finançament. Aquesta xifra suposa el finançament d’un projecte més en relació a la convocatòria anterior.

Els projectes s’executaran principalment en les comunitats de Castella i Lleó, Castella La Manxa, Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i Andalusia.

Les activitats finançades en el Programa 1 tenen com finalitat sensibilitzar la població vers la discapacitat, en especial sobre les necessitats d’atenció socio sanitària, el reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat, la inclusió i la igualtat d’oportunitats. Dintre d’aquest programa s’han presentat 7 projectes d’entitats federades, que portaran a terme diferents activitats de difusió, sensibilització i apoderament de les persones amb discapacitat.

El projecte presentat i aprovat al Programa 3 té com a finalitat sensibilitzar el teixit empresarial i a la població en general sobre la problemàtica que afronten les persones amb discapacitat física en l’àmbit laboral.

Per la seva part, ECOM ha presentat dintre del Programa 5 un projecte de capacitació i mentoring dirigit a les entitats federades, amb l’objectiu de contribuir a l’enfortiment i sostenibilitat de l’acció social que desenvolupen les entitats.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat