2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

Els propers 26 i 27 de març de 2009 es durà a terme a La Farga de L’Hospitalet, el 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, sota l’organització de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual ECOM en forma part.

L’objectiu d’aquest congrés és donar visibilitat al sector, proporcionar-li un espai d’intercanvi, de coneixement, de projecció, de reflexió i de sensibilització, així com reclamar més i millors polítiques socials públiques i transmetre a la societat els objectius i les aspiracions del tercer sector en favor d’una Catalunya més inclusiva, participativa i cohesionada.

Ara fa dos anys que es va celebrar la primera edició d’aquest congrés, el març de 2007, esdeveniment que va suposar una fita important tant pel que fa la presa de consciència sobre el tercer sector com en termes de reconeixement institucional i d’obtenció de la carta de ciutadania.

Les inscripcions per a aquest 2n congrés ja són obertes i es poden realitzar fins el mateix dia del congrés. Les inscripcions fetes abans del 6 de març es beneficiaran d’un descompte de 30 euros. El cost de la inscripció sense descompte és de 130 euros. Per a les persones membres de les entitats que formen part de les federacions sòcies de la Taula, com és el cas d’ECOM, hi ha també un descompte especial. Per a elles el preu de la inscripció anticipada és de 60 euros, i si es fa a partir del 6 de març, serà de 90 euros.

El congrés posa a disposició de les persones amb necessitats especials una sèrie de serveis als que es pot accedir a través del formulari d’inscripció del congrés, que es troba a la pàgina web del congrés.

Podeu consultar el programa del congrés i formalitzar la vostra inscripció a: http://www.congrestercersector.cat/