‘Catalunya sense barreres’, una obra de teatre promoguda per l’equip del programa de Ràdio Estel

El proper dijous 24 de febrer, a les 18 hores, l’Auditori ONCE Catalunya (c/ Sepúlveda, 1, Barcelona) acollirà l’obra de teatre ‘Catalunya sense barreres’. Es tracta d’una comèdia on els personatges escenifiquen la realització d’un programa de ràdio que no pot ser presentat per la seva directora. Els actors i actrius, tots amb alguna discapacitat o malaltia mental, demostren amb la seva interpretació que quan hi ha un compromís amb la vida, és possible sortir endavant i superar les barreres que presenta el dia a dia.

Aquesta representació pretén ser un petit homenatge espontani i càlid a Teresa Palahí, delegada territorial de l’ONCE a Catalunya, per part de tot l’equip del programa de Ràdio Estel ‘Catalunya sense barreres’, que patrocinen l’ONCE i la seva Fundació des de l’any 1997.

Darrere d’una discapacitat hi ha una persona amb unes qualitats remarcables com en tot ésser humà. Aquest és el missatge que es pretén fer arribar al públic mitjançant la representació de l’obra de teatre. El desenvolupament de l’acció a escena alterna la comèdia (amb moments intensos per riure) i el drama (amb escenes de profunda emotivitat).