ECOM, al front del servei d’atenció als Súpers amb Necessitats Especials a la Festa dels Súpers de TV3

Aquest cap de setmana passat, el dies 25 i 26 d’octubre, ECOM, com a especialista en atenció a persones amb discapacitat física, ha estat al front del servei d’atenció als Súpers amb Necessitats Especials (SANE’s), que aquest any s’ha ofert per primer cop a La Festa dels Súpers del Club Super 3 de Televisió de Catalunya, que enguany ha celebrat la seva dotzena edició. Aquesta iniciativa, per a la qual ECOM ha comptat amb el suport de la Fundació Nexe, ha estat tot un èxit.

Al llarg de tot el cap de setmana, a través d’aquest nou servei d’atenció als Súpers amb Necessitats Especials s’han atès més de 1.000 persones. Des del Punt SANE’s, ubicat a una carpa de 100m2, s’han ofert diferents serveis: informació sobre les activitats més adequades segons les característiques del SANE, els itineraris adaptats, el serveis d’accés preferent, els serveis d’ús exclusiu...; servei de préstec de cadires de rodes, servei d’escalfament de menjar, zona de canvi i zona de descans, entre altres.

A la Festa dels Súpers aquest anys s’han tingut en compte també per als SANE’s diferents serveis preferencials com per exemple facilitar-los accés directe en activitats, sense necessitat de fer cues; la possibilitat de completar la Supergimcana, sense necessitat de fer les 5 proves; l’accés reservat a espectacles; l’accés a l’ascensor per al SANE’s i els seus acompanyants; zona d’aparcament reservada; menú per celíacs...