ECOM a la ‘cimera’ del Tercer Sector Social amb Artur Mas

Ecom assistirà a la reunió del president de la Generalitat, Artur Mas, amb els responsables de les 32 federacions de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.

Avui, 22 de juliol, a les 17 hores, i amb una duració prevista d’unes dues hores, els màxims representants de les entitats socials del país podran exposar-li al President les seves principals preocupacions i propostes en temes com ara el creixent nombre de llars en situació de pobresa, la manca d’ocupació, les dificultats per mantenir o accedir a l’habitatge, o la major vulnerabilitat de les persones amb discapacitat i en situació de dependència.
Pedro Serra, tresorer i ex president de la Federació Ecom, representarà la nostra entitat en aquesta segona ‘cimera’ anual; Antonio Guillén hi assistirà aquest cop en nom del COCARMI, del qual és president al mateix temps que ho és d’Ecom. Guillén hi presentarà el tema de la "Major vulnerabilitat de les persones discapacitades i dependents".
Aquesta trobada anual, que ja es va celebrar per primer cop l’any passat, fou un dels compromisos que el Govern i la Taula del Tercer Sector van establir en el ‘Pla de Suport al Tercer Sector Social’ que van signar el 17 de setembre de 2012. (DOGC 6241, 26.10.2012, mesura 36).
Per part del tercer sector, hi participaran la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras, la Junta Directiva, i els presidents i presidentes de les seves 32 federacions membres. Per part del govern, a més del president Mas hi seran la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; i el Secretari d’Habitatge, Carles Sala. La reunió se celebrarà al Palau de la Generalitat de 17 a 19 hores. Podeu consultar l'Ordre del dia a l'enllaç que trobareu en aquesta pàgina.

Peu de foto: Imatge de la primera 'cimera', el 2013