ECOM participa a La Marató de TV3, amb un circuit de cadires de rodes al Centre Comercial La Maquinista

Aquest diumenge, 19 de desembre, ECOM participarà als actes de La Marató de TV3, que enguany està centrada en les lesions medul•lars i cerebrals adquirides. Ho farà amb un circuit de cadires de rodes, adreçat a sensibilitzar les persones sobre les dificultats amb què es troben les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Aquest circuit estarà instal•lat, durant el matí, al Centre Comercial La Maquinista, on al llarg de tot el dia, entre les 10 i les 21 hores, es desenvoluparan activitats de sensibilització amb motiu de La Marató.

Altres de les activitats que es duran a terme al llarg del dia a La Maquinista són: un taller de bombolles de sabor, actuacions musicals, projeccions de sensibilització sobre discapacitat, l’espectacle Port Aventura sobre gel, un concert de Delincuentes i la participació del Club Súper 3, entre altres.

Un dels moments més especials serà quan es balli la Flashmob de La Marató. Això serà a les 13 hores. Aquells que vulgueu participar-ho, podeu aprendre-us la coreografia visitant el blog de La Marató, on hi trobareu un vídeo protagonitzat pels nois i noies del TAGS.

La flashmob de la marató ha estat creada per la coreògraf Paca Portillo de l’Escola Memory de Teatre Musical amb el tema ‘Seré feliç’ del Disc de La Marató, interpretat per Susanna Bey.