ECOM present a la ‘Jornada per l’accessibilitat universal en el transport públic’

La Confederació ECOM Catalunya, com a representant del col·lectiu de persones amb discapacitat física de Catalunya, ha participat aquest matí a la ‘Jornada per l’accessibilitat universal en el transport públic’, organitzada pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a l’auditori de l’ONCE a Barcelona. A l’acte han estat presents també tots els operadors de transport públic (TMB, FGC, RENFE, FECAV -autobusos interurbans-, tramvia…) i representants de la resta de col·lectius de persones amb discapacitat.

Maria José Vázquez, presidenta d’ECOM, ha estat present a la taula inaugural, juntament amb Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Francesc Narvaez, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, i Mª Teresa Palahí, delegada territorial de l’ONCE a Catalunya. També ha participat a la taula tècnica que portava per títol ‘Què s’està fent fins ara per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda en el transport públic?’. Benito Duran, membre també d’ECOM, ha representat la nostra entitat a la taula tècnica on s’han tractat les qüestions que encara hi ha pendents en qüestió d’accessibilitat al transport públic per a persones amb mobilitat reduïda.

ECOM, que ha estat molt implicada en el procés de gestació d’aquesta jornada, valora molt positivament l’acte d’aquest matí pel fet que, per primer cop, s’han reunit tots els implicats en la qüestió de l’accessibilitat: l’administració, els operadors de transport i els col·lectius de persones amb discapacitat.