Els equipaments culturals de Girona i Salt s’adhereixen al programa Apropa Cultura

Els equipaments culturals de Girona i Salt s’han afegit aquest mes de març a la iniciativa Apropa Cultura. Els equipaments ofereixen als grups socials espectacles de la seva programació habitual a un preu de 3 euros i a preus reduïts. Els nous equipaments adherits són el Teatre Municipal de Girona, el Centre Cultural la Mercè, l’Auditori de Girona, la Sala La Planeta, el Teatre de Salt i la Temporada Alta.

Apropa Cultura és la unió d’esforços de L’Auditori, el Teatre Nacionalde Catalunya, el Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, l’Atrium de Viladecans, l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal de Girona, el Centre Cultural la Mercè, la Sala la Planeta, el Teatre de Salt, la Temporada Alta i l’ICASS (Institut Català de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya), amb la col•laboració del Departament d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona per aconseguir l’accessibilitat a la cultura, cap a una normalització per vèncer barreres socials. És una experiència d’inclusió que afavoreix la igualtat d’oportunitats i la inclusió social accedint als espectacles de música, teatre i dansa de la programació habitual dels equipaments.

Per beneficiar-se dels descomptes del programa Apropa Cultura, el primer pas és registrar el centre social al web www.apropacultura.cat. Un cop sigui validat el registre, el centre podrà sol•licitar localitats dels espectacles d'abril a juliol durant la setmana de sol•licitud, del 21 de març al 25 de març.

El programa Apropa Cultura ofereix:
- Entrades a 3 euros i a preus molt reduïts.
- Espectacles de música, teatre i dansa dels principals equipaments culturals de Barcelona i Girona.
- Localitats de primer nivell i fàcil accés.
- Assessorament en la tria d’espectacles.
- Sessions informatives sobre la programació trimestral.
- Acomodació personalitzada si és necessària.

Com funciona l’Apropa Cultura:
- El primer pas és registrar-se al programa. És gratuït, i s’ha de fer a través del web http://www.apropacultura.cat.
- Les localitats es sol•liciten online. S’obra el període de sol•licitud durant una setmana cada tres mesos.

http://www.apropacultura.cat/

Més informació: apropa@apropacultura.cat i 93 247 93 00 ext. 328 i 469 (matins).