Els Súpers amb Necessitats Especials tindran, un cop més, el suport i atenció d'ECOM

ECOM gestiona per vuitè any consecutiu el Servei d’Atenció als Súpers amb Necessitats Especials a la Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya.

Com a especialista en discapacitat, i amb la col·laboració de l'entitat federada Fundació Nexe, ECOM estarà al front del Servei d’Atenció als Súpers Amb Necessitats Especials a la Festa dels Súpers de TV3 del proper cap de setmana 17 i 18 d’octubre a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona.

Aquest Servei es va posar en marxa per primer cop el 2008 amb la col·laboració i la gestió d’ECOM. Amb l’objectiu de facilitar la participació a la Festa dels Súpers, ECOM dóna atenció a nens i nenes amb discapacitat, des d’una carpa específica per als Súpers amb Necessitats Especials (SANEs) així com en els mateixos espectacles.

MONITORS ESPECIALITZATS

El servei d’atenció als Súpers Amb Necessitats Especials està format per 25 monitors especialitzats, que van identificats amb una armilla blava amb el logo d’aquest servei i donen suport i assessorament als SANEs. Són també els qui els acrediten, tant a ells com als seus acompanyants.

ACREDITACIONS

Els SANEs i els seus acompanyants, quan arribin a La Festa, rebran una polsera blava que els facilitarà accedir als espais de visió preferent i d’altres àrees com ara les taules de pícnic senyalades amb el símbol de Súpers Amb Necessitats Especials. A més, als SANEs i a un acompanyant se’ls posarà un tatú que els permetrà l’accés més ràpid i preferent per participar en totes les activitats adaptades -una vegada cada activitat-.

Només s’acreditarà el Súper Amb Necessitats Especials quan hi hagi una persona especialitzada en aquest servei als punts d’informació (n’hi haurà 5 en tot el recinte). Si no hi ha ningú en aquell moment, caldrà adreçar-se a la carpa on hi ha el centre del servei d’atenció especialitzat.

CARPA DE SERVEIS ESPECIALITZATS

La carpa de Servei d’Atenció als Súpers Amb Necessitats Especials, situada a l’exterior, a la zona de taquilles (vegeu mapa), serà el punt central d’informació i assessorament. Mòbil de recepció: 638 682 987

Com cada any, alguns dels personatges del Club Súper 3 hi vindrà a firmar autògrafs.

La carpa estarà condicionada amb:
- Zona de descans (per a aquells infants que necessiten una pausa)
- Servei de reescalfament de menjar
- Zona de canvi (hi haurà una llitera per facilitar el canvi de bolquer o de sonda)
- Servei de préstec de cadires de rodes
-Lavabos químics adaptats

ALTRES SERVEIS ADAPTATS

A més, hi haurà un menú per a celíacs al restaurant del costat del pebeter; rampes d’accés que comuniquen els espais de la Festa i a l’entrada de les carpes; espai de pàrquing a l’avinguda de l’Estadi per als vehicles identificats.

Podeu consultar un plànol amb els serveis i els itineraris adaptats al web de la Festa. (a l'enllaç indicat en aquesta pàgina)

ECOM VALORARÀ L’ACCESSIBILITAT EN LES ACTIVITATS

Enguany es repeteix el concurs Superactivitats, una proposta per motivar els col·laboradors de la Festa a l’hora de trobar propostes originals d'activitats, tant en els continguts com en el muntatge, en la dinamització i en el bon funcionament. I on sobretot es tingui en compte el Súper, la seguretat a l’hora de fer l’activitat i la transmissió de valors i de bons hàbits de conducta.

ECOM formarà part del jurat que valorarà les activitats presentades en el concurs, juntament amb professionals de TV3 i especialistes en jocs per a nens i nenes.