La lluita diària del col·lectiu de persones amb discapacitat, protagonista al Teatre Joventut de L’Hospitalet

El proper 25 de febrer es presenta al Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat ‘El sexe dels àngels’, una comèdia sobre les pèrdues, els retrobaments, l’amor, el sexe, l’amistat i la doble exclusió de viure sent homosexual i discapacitat, però que sobretot fa visible la lluita diària d’aquest col.lectiu per normalitzar la seva situació.

El sentit de l’humor es fa servir per implicar el públic i allunyar-lo de moralismes i adoctrinament perquè “combatre el rebuig és important, però també ho és lluitar contra la mirada compassiva”, explica la informació sobre l’obra, de la qual Emili Corral és autor i director. I continua: “Trencant una altra llança contra l’exclusió, hem decidit treballar amb actors que tenen discapacitats reals per donar una oportunitat a persones que, habitualment, per la seva condició, veuen negada la possibilitat de treballar com la resta de companys".

‘El sexe dels àngels’, amb un elenc format per Rosa Cadafalch, Adolfo Colmenares, Eladio Herranz, Andreu Sans i Judit Saula amb l’assessorament d’Isabel Palomeque, és una coproducció del CAET-Centre d’Arts Escèniques de Terrassa i Diversitat Teatral.

Data :25/02/2012
Hora: 21:00
Duració aproximada: 80 minuts.
Lloc: Teatre Joventut. Al carrer Joventut, 10 (L'Hospitalet de Llobregat)
Edifici adaptat per a persones amb discapacitats físiques
Preu: 16 €
Correu electrònic: teatrejoventut@l-h.cat
Telèfon: 93.448.12.10