Presentació del balanç de l'Estratègia per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya 2008-2010

Demà, 22 de juny, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya organitzarà, a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona, una jornada per presentar el balanç de l'Estratègia per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya 2008-2010. En el marc d’aquesta jornada es durà a terme també el lliurament dels Premi Dins a la investigació per a la inserció laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental.
ECOM participarà en aquesta jornada, aportant el seu testimoni com a entitat membre del Grup de Seguiment de l'Estratègia per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya, juntament amb altres entitats del sector.

L'Estratègia per a la Inserció Laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya 2008-2010, aprovada el març de 2008 en el marc del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, estableix les línies de treball i els objectius que el Departament de Treball es va marcar en aquest àmbit i ha impulsat 60 mesures que recullen les aportacions i prioritats establertes per les entitats del sector -entre aquestes ECOM-, administracions, experts i agents socials.

Pel que fa al Premi DINS, la seva creació respon a una de les mesures de l'Estratègia que insta a la promoció de la investigació orientada a la millora de l'ocupació i de la inserció laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental.

Dia: 22 de juny Hora: de 9.15 a 14.00
Lloc: Auditori ONCE Catalunya. Gran Via de les Corts Catalanes, 400. Barcelona.
Inscripció: Cal inscripció prèvia en el següent enllaç: http://www20.gencat.cat/portal/site/treball/menuitem.18a270446a7942d0a67...