Programa d'Actuació Municipal obert a les esmenes i propostes de les associacions

Des del CAB inicien l'operatiu #pambcn amb l'objectiu de reforçar la incidència de les associacions en les polítiques públiques. Es vol afavorir la coordinació associativa, l'el·laboració de posicionaments conjunts, la generació de xarxes i acords estratègics entre les pròpies organitzacions.

Posen a disposició de les associacions de la ciutat un model de formulari (l'enllaç del qual trobeu en aquesta pàgina) que permetrà compartir les aportacions i esmenes que fem al PAM seguint un mateix format.

El CAB facilita el document del PAM, que podeu consultar a l'enllaç que també trobeu en aquesta pàgina.

El CAB convida a fer un anàlisis exhaustiu del document i fer les esmenes que cregueu oportunes. Tot i així també podeu fer-ho de forma més ràpida amb la butlleta -us facilitem l'enllàç-.

Per això us convidem a que feu arribar el vostre document al CAB per compartir-lo amb les associacions de la ciutat abans de fer-lo arribar a l'Ajuntament i així generar un discurs comú, quan sigui possible, entre les associacions de la ciutat.

Per tant, des del CAB demanen que:

1.Feu les vostres esmenes al document.
2.Feu arribar les esmenes per compartir-les amb la resta d'entitats.
3.Si trobeu posicionaments comuns podeu posar-vos en contacte amb l'entitat que hagi fet la proposta per tal de acordar un redactat comú que reforci la proposta.
4.Feu arribar les aportacions a l'ajuntament.

Podeu fer arribar el document, així com els vostres dubtes a: associacions@cab.cat, o bé al telèfon 932564087