TVE recollirà l’esforç de superació de les persones amb discapacitat

Des del dissabte 13 de juny fins el proper diumenge, 20 de juny, una dotzena de programes de La 1 i La 2 de Televisió Espanyola mostraran l’esforç dels menors, persones amb discapacitat, refugiats i altres ciutadans amb grans dificultats per tirar endavant.
Serà, un cop més, a través de ‘Concienciados’, una iniciativa solidària que consistirà en l’emissió de notícies i reportatges de superació en diferents programes de la televisió pública, i que ja és el sisè any que es duu a terme.
Aquesta nova edició de ‘Concienciados’ va començar dissabte passat amb l’emissió dels Jocs de la Integració, una iniciativa en què participa TVE i que està destinada a fomentar la convivència de migrants, persones amb discapacitat i ciutadans espanyols a través de l’esport.
Els Telediaris de TVE oferiran una peça diària durant aquesta setmana amb exemples de superació personal, mentre que ‘Informe Semanal’, ‘Repor’, ‘En Portada’, ‘Crónicas’ i ‘Días de cine’ inclouran reportatges relacionats amb l’esperit de superació.
Per la seva part, els espais cinematogràfics ‘El cine de La 2’, ‘Es tu cine’ i ‘Versión Española’ oferiran també títols amb exemples de l’esforç personal de superació.