Servei d’Auxiliar de Vestidor

Necessites suport per preparar-te per fer esport?

Des de 2009, ECOM col·laborem amb l’Institut Barcelona Esports (IBE) de l’Ajuntament de Barcelona, gestionant el Servei d’Auxiliar de Vestidor, que els centres esportius municipals de la ciutat de Barcelona ofereixen gratuïtament a les persones amb discapacitat física, visual o intel·lectual (a partir dels 16 anys) per facilitar-los la pràctica d’esport.

El Servei d’Auxiliar de Vestidor està pensat especialment per aquelles persones amb discapacitat que no podeu realitzar el canvi de muda al vestidor de forma autònoma i/o que teniu necessitat d’acompanyament per als vostres desplaçaments en el centre i/o de suport per a les transferències. Per facilitar-vos aquestes tasques, es posa a la vostra disposició un/a auxiliar de vestidor que us dona el suport que necessiteu per preparar-vos per a realitzar l’activitat esportiva.

Una noia ajudant una senyora a entrar a una piscina, amb el suport d'una cadira

Com pots sol·licitar aquest servei?

Si t’interessa aquest servei cal que el sol·licitis en el centre on vulguis practicar esport. El centre ens facilitarà el teu contacte perquè des d’ECOM et puguem gestionar la persona de suport.

En el cas que et trobis amb alguna dificultat en fer la sol·licitud en el centre, pots contactar amb nosaltres per tal que puguem intervenir i resoldre la situació.

Pots trucar-nos al 93 451 55 50 o escriure'ns un correu electrònic aquí.

Més informació:

Pots trobar més informació sobre aquest servei a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona, entrant aquí