Servei d’Auxiliar de Vestidor

El Servei d’Auxiliar de Vestidor és un servei pensat per donar suport a les persones amb discapacitat, que no són autònomes a l’hora de realitzar el canvi de muda al vestidor i/o de desplaçar-se pel centre i/o per a realitzar transferències. Consisteix a posar a disposició d’aquestes persones un/a auxiliar de suport per facilitar-li la realització d’aquestes tasques i ajudar-lo preparar-se per a realitzar l’activitat esportiva.

Oferir un servei d’aquest tipus pot marcar la diferència entre un centre esportiu i un altre, fent que el seu guanyi clients potencials a més de millorar la seva imatge corporativa.

Si teniu interès en oferir aquest servei en el vostre centre, des d'ECOM podem fer-nos càrrec de la gestió dels/de les auxiliars de vestidor que requereixi la vostra clientela.
 El Servei d’Auxiliar de Vestidor forma part del Programa Esport Inclou impulsat per l’Institut d’Esports de Barcelona (IBE). La iniciativa ofereix un extens programa d’esports i activitats físiques adaptades per a persones amb discapacitat.  
 

Com sol·licitar més informació?

Podeu sol·licitar més informació sobre aquest servei contactant aquí.