Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - vida independent

inici » àrees d'actuació » vida independent

Les persones amb discapacitat física, igual que qualsevol altre ciutadà, han de poder tenir control de les seves vides, accedir a les mateixes oportunitats i tenir llibertat d'elecció sobre la seva vida. I és que les persones amb discapacitat física tenen el mateix dret a pensar i parlar per elles mateixes, sense interferència d'altres.

És per això que ecom actua per promoure la creació de serveis i prestacions econòmiques que afavoreixin la vida autònoma de les persones amb discapacitat física, i que garanteixin la seva independència i participació en igualtat de condicions en qualsevol àmbit de la vida.

objectius

  • Fer possible que les persones amb discapacitat física puguin desenvolupar-se de forma autònoma en totes les esferes de la seva vida quotidiana, i que tinguin llibertat d'elecció sobre la seva vida.
  • Impulsar iniciatives que facilitin que la persona amb discapacitat física pugui viure, en la mesura del possible, una vida autònoma i activa.
  • Evitar, sempre que sigui possible (i la persona ho vulgui), ingressos residencials de les persones amb discapacitat física, o que la família assumeixi la cura de les persones dependents.

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat