Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - vida independent

inici » àrees d'actuació » vida independent » campanya vida independent #feselpas

campanya VIDA INDEPENDENT #feselpas

Gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, el juliol de 2014 ecom posa en marxa un projecte que té per objectiu afavorir el canvi de mirada que les pròpies persones amb discapacitat tenen sobre si mateixes i estimular-les a iniciar un procés de presa de decisions d'elles mateixes com a persones amb capacitat d'autonomia personal i de dur una vida independent.


Aquest projecte inclou la realització d'una campanya de difusió sobre la vida independent que, sota el lema VIDA INDEPENDENT. #feselpas, s'adreça tant a persones amb discapacitat, com a associacions, professionals, familiars i a la societat en general. I és que, perquè la vida independent de les persones amb discapacitat sigui una realitat cal que tant elles mateixes com l'entorn que les rodeja avancin en una mateixa direcció i amb una visió igual i compartida de la discapacitat i la vida independent.


Per tal d'afavorir que totes les associacions que hi ha sota el paraigües d'ecom (la Federació Ecom n'engloba actualment més de 180) compartim una mateixa mirada sobre la discapacitat orientada al foment de la vida independent, durant el desenvolupament de la campanya hem dut a terme actuacions específiques adreçades a les nostres entitats federades, tant als professionals que hi treballen com als seus socis i/o usuaris, i als seus familiars.


Suport des de l'experiència, d'igual a igual


A ecom som del parer que ningú millor que les pròpies persones amb discapacitat en vida independent poden impulsar el model i facilitar el canvi d'altres persones amb discapacitat física a viure amb autonomia. Per això, tot el desenvolupament del projecte i de la campanya de difusió té com a protagonistes un grup de persones amb discapacitat física que ja fa anys es van iniciar en el camí de la vida independent. Ells, a través de la seva experiència i amb diferents accions, seran els promotors del canvi.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat