Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

Manifest d’ECOM en motiu del Dia de la Dona

En motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, que se celebra demà, i en què es reivindica la plena igualtat de drets i condicions de vida entre dones i homes, ECOM, com a representants de les persones amb discapacitat física, reclamem la igualtat de drets i condicions per a les dones amb discapacitat i posem de manifest la doble discriminació que patim, i que sovint passa desapercebuda.

Les dones amb discapacitat patim una doble discriminació (pel fet de ser dones i pel fet de tenir una discapacitat), una realitat que demà, en el Dia Internacional de la Dona, volem posar de nou de manifest perquè si nosaltres no la fem visible passa invisibilitzada. Les nostres problemàtiques especifiques queden excloses de les demandes que un dia com demà les dones de tot el món cridaran als quatre vents, i que els mitjans recolliran.

Com a dones, compartim les mateixes desigualtats que les dones sense discapacitat però el nostre risc d’exclusió social es duplica pel doble factor de discriminació que ens afecta. Per la nostra discapacitat, davant les mateixes desigualtats, les conseqüències són de major grau per a nosaltres, i a més s’hi afegeixen altres discriminacions.

Per fer visible la vulneració de drets i discriminacions que patim les dones amb discapacitat, hem fet un manifest. Podeu llegir-lo linkant sota la imatge que il·lustra aquesta notícia.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat